in

Wat te doen op zondag? Wij hebben een aantal betaalbare tips!

Ik weet bijna wel zeker dat jij dit ook wel eens hebt: Je bent eindelijk keer een dag vrij, bijvoorbeeld op de zondag, maar je hebt eigenlijk geen idee wat je dan wil ondernemen. Je hebt wel zin om iets te gaan ondernemen, maar je wil niet iets doen wat echt super actief is. Het is namelijk zondag! ­čśë Maar wat te doen op zondag? Ik geef┬áje hier enkele betaalbare tips over verschillende uitjes die je eventueel op de zondagen kunt gaan doen.

Wat te doen op zondag? Enkele tips…

  • Neem een lekker hapje mee en vul een fles met water. Vervolgens kan je een fijne fietstocht maken of een heerlijke (bos)wandeling. Neem eventueel een kleedje mee voor een lekkere picknick in de zon tussendoor.
  • Je kan er uiteraard ook voor kiezen om van je vrije dag te genieten. Begin eens aan een spannend of interessant boek en lees je boek in een ligbed of een hangmat. Pak een glaasje sangria erbij, hoe heerlijk is dat? ­čÖé
  • Een museum bezoeken. Zoek een museum op bij jou in de buurt waar je nog nooit bent geweest. Ga naar dat ene museum toe dat jou elke keer prikkelt wanneer je er langs komt.
  • Zoek een uitgebreid recept op. Maak vooral een recept waar je normaal gesproken helemaal geen tijd voor hebt om die te maken. Ga lekker nieuwe dingen uitproberen.
  • Je kan ook gaan badmintonnen of een balspel spelen met zijn 2’en of met het hele gezin. En je hebt gegarandeerd fun!

Natuurlijk hebben wij nog veel meer tips voor┬á‘wat te doen op zondag’

  • Maak met de camera van je telefoon foto’s van de dingen om je heen die allemaal mooi zijn. Probeer ook eens de zoom, flitsers en helderheid uit. Je kan een foto maken van een vogeltje, blaadje of een bloemetje. Uiteraard kan je ook foto’s maken van je huisdier of geliefde. Hier ben je zeker wel de hele middag druk mee. Heb je een mooie foto ertussen zitten? Dan druk je deze vervolgens af op fotopapier. Nadat je de foto hebt afgedrukt, kan je deze in een lijstje plaatsen van de Action, Xenos of Kwantum. Zo heb jij jouw eigen stukje kunst!
  • Je kan ook gaan Google’en naar ‘Markt woonplaats’. Misschien is er wel een gezellige (rommel)markt bij jou in de buurt die op dat moment aan de gang is. Zo kan je ook nog eens het fruit voordelig inslaan. Helpt je weer met gezonder eten, net zoals onze tips daarvoor!
  • De zwarte markt, hier kan je altijd een kijkje nemen. Dit ligt echter niet bij iedereen in de buurt. maar het is zeker de moeite waard om hier ook even naar te kijken. Zo ben je er even lekker uit.
  • Ga eens rondneuzen in woonwinkels waar je toch nooit wat gaat kopen. Zo kan jij je wel laten inspireren door de mogelijkheden. Deze mogelijkheden kun je dan uiteraard gebruiken voor je eigen budget en eigen inrichting. Je kan namelijk vaak vergelijkbare items kopen bij de Ikea, Leen Bakker of bij de Kwantum. Lekker inspiratie opdoen in dure winkels en koop het vervolgens in budget winkels. Zo kan jij ervoor zorgen dat je interieur er heel duur uitziet, maar uiteindelijk helemaal niet zo duur is :).

Je kan ook zelf pizza maken op de zondag!

Of wat dacht je ervan om eens lekker in de tuin aan de slag te gaan? Met onze tips voor een onkruidvrije tuin is dat helemaal niet zo’n vervelend klusje!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0
Keramische kookplaat

Met deze tips krijg je een keramische kookplaat helemaal schoon!

huishoudelijke hulp

Waar je op moet letten als je huishoudelijke hulp zoekt of zelf schoonmaakster wilt worden