in ,

Waar kun je baking soda kopen?

Baking soda is super handig met schoonmaken, maar waar koop je het?

Waar kun je baking soda kopen?

Baking soda, of op z’n Nederlands baksoda of zuiveringszout, is de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen. Je kunt dit handige spul dan ook voor allerlei dingen gebruiken! Met schoonmaken is het een waar wondermiddel. Alleen waar kun je baking soda kopen? Er zijn veel winkels waar baksoda te koop is. Vind hier welke bij jou in de buurt te vinden zijn!

Baking soda kopen bij de supermarkt

De meest voor de hand liggende plek waar het te koop is, is in de supermarkt. De meeste grote supermarkten, zoals Jumbo en Albert Heijn hebben baksoda in de schappen liggen. Zet het dus vast op je boodschappenlijstje zodat je het niet vergeet de volgende keer!

Online

Zoals vrijwel alles is ook bakingsoda tegenwoordig te koop op het internet. Als je googlet op baking soda geven de resultaten meteen al een paar websites waar het spul te koop is. Handig als je geen tijd (of zin) hebt om naar de winkel te gaan! Een paar kliks, even betalen en binnen een paar dagen heb je het in huis!

Drogisterijen

Waar koop je baksoda, naast de supermarkt en webshops? Een derde optie zijn drogisterijen. Hier wordt baking soda vaak onder de naam zuiveringszout verkocht. Ook is het nog wel eens te koop bij de turk, de toko of bij natuuvoedingswinkels.

Schoonmaken met baking soda

Zoals we eerder al hebben gezegd, is baking soda voor erg veel verschillende dingen te gebruiken. Vooral bij het schoonmaken van allerlei oppervlakten is baking soda een handig hulpmiddel. In Engeland en de Verenigde Staten is het spul al jaren erg populair in het huishouden. Meer weten over baksoda en wat je er allemaal mee kan doen?

Lees hier meer over schoonmaken met baking soda.

Je vindt misschien ook interessant…

Zo is jouw oven in no-time weer helemaal schoon! 
Tips om tijd te besparen op schoonmaken
Opruimtips: een net huis en meer rust in je leven

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Zo is jouw oven in no time weer helemaal schoon!

baking soda poeder op een donkere houten ondergrond

Wat is baking soda?