in , ,

De 3 beste huishoud apps

Met deze apps wordt het huishouden doen en verdelen een stuk makkelijker!

We hebben tegenwoordig levens die al druk genoeg zijn met werk, sporten, afspreken met vriendinnen, misschien nog school. En dan moet je ook nog een heel huishouden managen! Gelukkig hoeft dat niet perse moeilijk te zijn en jij hoeft zeker niet de enige te zijn die daar mee bezig is. Wij hebben de beste huishoud apps voor je op een rijtje gezet! Van slim boodschappenlijstjes maken en delen tot taken toewijzen aan andere leden van het huishouden. Het huishouden wordt een stuk makkelijker met deze slimme huishouden apps! Dit is onze top 3:

#3 Chorma

Als eerste een huishoud app waarmee talloze huishoudelijke taken eenvoudig per dag ingedeeld kunnen worden! Chorma bevat ruim 5000 klusjes en taken in en om het huis, zoals de hond uitlaten, de afwas doen, vaatwasser uitpakken, stofzuigen en noem maar op!

Het beste is nog wel dat je andere personen aan de app toe kan voegen. Per dag kunnen mensen de taken “claimen” die zij wel kunnen of willen doen. Op deze manier kan iedereen punten sparen door het uitvoeren van taken! Om wat extra motivatie te geven kun je misschien afspreken dat degene met de meeste punten aan het eind van de week of maand iets leuks krijgt. Maar dan moeten de taken wel goed uitgevoerd zijn natuurlijk.

#2 AnyList

AnyList is dé app voor het maken en delen van boodschappenlijstjes. Voeg ingrediënten van recepten toe en zet de dagelijkse of wekelijkse boodschappen erin. Ook bij deze app kun je andere mensen toevoegen. Iedereen kan de lijstjes inzien en dingen toevoegen. Bovendien kan iedereen dingen afstrepen als diegene ze gehaald heeft. Dat voorkomt weer onnodige, dubbele boodschappen in huis en bespaart geld!

Een tip: zodra je merkt dat ergens iets nieuws voor moet komen, als de pindakaas bijna op is bijvoorbeeld, voeg dit dan meteen toe! Zo sta je nooit in de supermarkt te denken: ‘Er was nog iets dat ik nodig had, maar wat ook alweer…?’ Bovendien heb je zo altijd alles in huis!

#1 Cozi

De beste huishoud app vinden wij toch echt wel Cozi. Deze app is een family organizer, to do lijstjes app en plek voor boodschappenlijstjes in één! In Cozi kan ieder lid van het huishouden zijn agenda invullen of laten synchroniseren met de agenda van Apple, Google of Microsoft. Met behulp van een kleurencode (een kleur voor elk gezinslid) is in één oogopslag te zien wie wat ingepland heeft per dag, per week, per maand, etc. Ook handig als je wil weten waar iemand is en wie er wel en niet mee-eten!

Maar Cozi is meer dan een gezamenlijke agenda. Je kunt er ook boodschappenlijstjes in maken en delen met anderen. Ook kun je takenlijstjes maken en taken toewijzen aan bepaalde personen.

Verder kun je recepten en maaltijd planningen opslaan en verlangenlijstjes maken.

Bovendien kun je nog leuke familiemomenten opslaan in de app met een foto en eventueel een korte beschrijving erbij.

Cozi is beschikbaar voor zowel smartphone en tablet als computer.

Je kunt ongelooflijk veel met deze app en daarom vinden wij dit de beste app voor het huishouden organiseren!

Je vindt misschien ook interessant…

Efficiënter huishouden en tijd besparen op schoonmaken met een huishoudschema

Met deze tips blijft je oven schoon

Tijd en geld besparen met het maken van een weekmenu

Comments

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Hier moet je op letten als je een frituurpan gaat kopen

Een hand draait aan de knop van een wasmachine

Eenvoudig en snel je wasmachine schoonmaken